jounijuhanikolehmainen

Jälkipuintia

Kolmekymmentä ääntä, läpimeno oli siis hilkulla.

Olen tyytyväinen tulokseen, kun vertaan sitä kampanjointini määrään. Kävin kilpalijoiden vaalitilaisuuksissa ja kirjoitin blogia. En mainostanut lehdissä, en kiertänyt turuilla enkä toreilla. Omaa rahaa en käyttänyt kampanjointiin lainkaan. Siinä auttoi myös se, että sain Tähtiliikkeeltä vapautuksen ehdokasmaksusta. Rohkenen jopa väittää, että saamani äänisaalis on yksi Suomen halvimmista.

Seurasin lähetlä monen ehdokkaan kampanjointia. Tärkein asia ei ole mielipiteet vaan se, että saako nimensä tarpeeksi tunnetuksi. Vasta sen jälkeen, kun saa tietyn näkyvyyden, alkaa mielipiteet ratkaista. Tähtiliike puolueena jäi aikamoiseen paitsioon tiedotusvälineissä. Siinä oli jopa vähän koston makua varsinkin Yleisradion puoleta, mediapeliä. Tässä asiassa olisi paljon korjattavaa, yksittäisillä median toimijoilla on aivan liian paljon poliittista valtaa, sekä valtakunnan tasolla, että paikallisella tasolla.

Kiitän minulle luottamuksensa antaneita. Hyvin äänestetty! Luottamuksenne antaa minulle voimaa härnätä poltiikkoja myös jatkossa. Käyn esittämässä hankalia kysymyksiä myös eurovaaliehdokkaille.

Tämä oli tällä erää viimeinen vaaliblogi. Saattaa hyvnkin olla, että jatkossa kirjoittelen lisää muista aiheista. Olkaa tarkkoina!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Asia koskee myös muitakin pienpuolueita. Lähes kaikki eivät saa näkyvyyttä ja tähän asiaan pitää saada korjaus, myös puoluetuki pitää uudistaa koskemaan myös pienpuolueita.

Toimituksen poiminnat